Finn reisen din
Voksne
- +
Barn
- +
Hanoi Local Food Tour By Cyclo
Hanoi - Turer og utflukter

Hanoi - Turer og utflukter

Hanoi, Vietnams sjarmerende hovedstad, er kjent for sine pittoreske gamle kvartaler, vakre innsjøer og rike kulturarv. Byen kombinerer historisk arkitektur med moderne liv og tilbyr en unik blanding av tradisjon og innovasjon. Hanoi er fylt med livlige markeder, deilige gatekjøkken og en atmosfære som emmer av autentisitet og historie. Enten du velger å utforske de smale gatene i den gamle bydelen, nyte en tradisjonell vanndukkeforestilling eller ta en stille spasertur rundt Hoan Kiem-sjøen, vil du oppdage en by som er både fascinerende og uforglemmelig.

Vi har valgt ut en rekke opplevelser i Hanoi som vi varmt kan anbefale for deg som besøker denne fantastiske byen.

De viste turene kan kjøpes hos vår samarbeidspartner, GetYourGuide. Du bestiller plass på en tur ved å klikke på den. Les mer om regler/betingelser nederst på siden.

Turer og utflukter - Våre forslag

Powered by GetYourGuide

Hvordan bestille

Hvis du ønsker å bestille en av de viste turene, må du klikke på den. Deretter kan du se priser, velge datoer, og foreta en påmelding og betaling.

Du kan se detaljer om avhentingssted og tidspunkt for turene når du bestiller. Varigheten av turene vises også, og du kan også se betingelser for avbestilling.

Det med småt: Check Point Travel samarbeider med GetYourGuide, som står for formidlingen av alle de viste turene og utfluktene. Har du spørsmål angående bestillingen din, ønsker du å endre bestillingen, eller opplever du problemer i forbindelse med bestillingen av turen eller selve turen, må du henvende deg direkte til GetYourGuide eller leverandøren av turen. Kontaktinformasjonen fremgår av bestillingen din.