Finn reisen din
Voksne
- +
Barn
- +
Saigon Ho Chi Minh City Vietnam 5C489f50c9e77c000112d22b
Ho Chi Minh City – turer og utflukter

Ho Chi Minh City – turer og utflukter

Når dere besøker Ho Chi Minh City i Vietnam, åpner det seg en verden av opplevelser i denne pulserende storbyen. Byen, tidligere kjent som Saigon, byr på en fascinerende blanding av fransk kolonial arkitektur, moderne skyskrapere og travle markeder.

Dere kan for eksempel dra på en historisk rundtur og besøke de ikoniske Cu Chi-tunnelene, hvor dere får innblikk i Vietnams historie og de underjordiske tunnelene som ble brukt under Vietnamkrigen. En annen anbefalt opplevelse er å utforske Reunification Palace og War Remnants Museum, som gir en dypere forståelse av landets turbulente fortid.

For de som er interesserte i kulturelle opplevelser, er et besøk til Notre-Dame Basilica og Central Post Office et must. Disse bygningene, som stammer fra den franske kolonitiden, står som vakre eksempler på fransk arkitektur. Dere kan også ta en spasertur gjennom Ben Thanh-markedet, hvor dere kan handle alt fra håndlagde suvenirer til deilige vietnamesiske retter.

Hvis dere vil oppleve Ho Chi Minh City fra en annen vinkel, kan dere ta en båttur på Saigon-elven ved solnedgang og se byens skyline lyse opp i de tidlige kveldstimene. En kulinarisk tur gjennom byens gater vil også være en minneverdig opplevelse, hvor dere kan smake på alt fra Pho til nybakt Banh Mi.

Vi har valgt ut en rekke turer og aktiviteter som vi varmt kan anbefale for dere som besøker Ho Chi Minh City.

De viste turene kan kjøpes gjennom vår samarbeidspartner, GetYourGuide. Du bestiller plass på en tur ved å klikke på den. Les mer om regler/betingelser nederst på siden.

Turer og utflukter - Våre forslag

Powered by GetYourGuide

Hvordan bestille

Hvis du ønsker å bestille en av de viste turene, må du klikke på den. Deretter kan du se priser, velge datoer, og foreta en påmelding og betaling.

Du kan se detaljer om avhentingssted og tidspunkt for turene når du bestiller. Varigheten av turene vises også, og du kan også se betingelser for avbestilling.

Det med småt: Check Point Travel samarbeider med GetYourGuide, som står for formidlingen av alle de viste turene og utfluktene. Har du spørsmål angående bestillingen din, ønsker du å endre bestillingen, eller opplever du problemer i forbindelse med bestillingen av turen eller selve turen, må du henvende deg direkte til GetYourGuide eller leverandøren av turen. Kontaktinformasjonen fremgår av bestillingen din.