Finn reisen din
Voksne
- +
Barn
- +
Hoi An Viet Nam Two Unidentified Asian Female Tourists In Traditional Vietnamese Conical Hats Walk
Hoi An - turer og utflukter

Hoi An - turer og utflukter

Når du besøker Hoi An i Vietnam, venter utallige spennende opplevelser i denne sjarmerende byen kjent for sine velbevarte gamle hus, fargerike lanterner og pulserende markeder. Du kan for eksempel delta på en guidet tur gjennom den historiske gamlebyen, der du kan beundre de vakkert bevarte handelshusene, templene og den ikoniske japanske broen. Eller du kan oppleve det lokale håndverket på en sykkeltur gjennom de frodige rismarkene og besøke tradisjonelle landsbyer, der du kan se hvordan silke, keramikk og lanterner blir laget.

For de som elsker kulinariske opplevelser, er Hoi An det perfekte stedet å delta på en matlagingsklasse, der du kan lære å lage autentiske vietnamesiske retter med ingredienser kjøpt på de travle markedene. Hvis du vil utforske naturen, kan du ta en tur til de idylliske Cham-øyene, der du kan snorkle og dykke i det krystallklare vannet og oppleve det rike marine livet. Du kan også ta en avslappende båttur på Thu Bon-elven ved solnedgang og nyte synet av byen som lyser opp i tusenvis av lanterner.

Vi har valgt ut en rekke turer og aktiviteter som vi varmt kan anbefale for deg som besøker Hoi An.

De viste turene kan kjøpes hos vår samarbeidspartner, GetYourGuide. Du bestiller plass på en tur ved å klikke på den. Les mer om regler/betingelser nederst på siden.

Turer og utflukter - Våre forslag

Powered by GetYourGuide

Hvordan bestille

Hvis du ønsker å bestille en av de viste turene, må du klikke på den. Deretter kan du se priser, velge datoer, og foreta en påmelding og betaling.

Du kan se detaljer om avhentingssted og tidspunkt for turene når du bestiller. Varigheten av turene vises også, og du kan også se betingelser for avbestilling.

Det med småt: Check Point Travel samarbeider med GetYourGuide, som står for formidlingen av alle de viste turene og utfluktene. Har du spørsmål angående bestillingen din, ønsker du å endre bestillingen, eller opplever du problemer i forbindelse med bestillingen av turen eller selve turen, må du henvende deg direkte til GetYourGuide eller leverandøren av turen. Kontaktinformasjonen fremgår av bestillingen din.