Finn reisen din
Voksne
- +
Barn
- +
Adobestock 361252470
Hué - Turer og utflukter

Hué - Turer og utflukter

Når du besøker Hué i Vietnam, åpner det seg en verden av historie og kultur som bare venter på å bli utforsket. Hué, den gamle keiserlige hovedstaden, tilbyr et rikt utvalg av opplevelser som tar deg tilbake til fortidens storhet.

Ta en tur til den imponerende Keiserlige Citadel, der du kan vandre gjennom majestetiske porter og palasser som en gang huset Nguyen-dynastiets keisere. Eller ta en båttur nedover den pittoreske Parfymefloden og nyt synet av de mange pagodene og templene som pryder elvebreddene. En utflukt til de fortryllende keisergravene, som Tu Duc- og Khai Dinh-mausoleene, gir deg et fascinerende innblikk i Vietnams keiserlige fortid. For de mer eventyrlystne er det også muligheter for å utforske den naturskjønne Bach Ma Nationalparken, der stiene fører deg gjennom tett jungel og til fantastiske fossefall.

Vi har valgt ut en rekke turer og aktiviteter som vi varmt kan anbefale for deg som besøker Hué.

De viste turene kan kjøpes hos vår samarbeidspartner, GetYourGuide. Du bestiller plass på en tur ved å klikke på den. Les mer om regler/betingelser nederst på siden.

Turer og utflukter - Våre forslag

Powered by GetYourGuide

Hvordan bestille

Hvis du ønsker å bestille en av de viste turene, må du klikke på den. Deretter kan du se priser, velge datoer, og foreta en påmelding og betaling.

Du kan se detaljer om avhentingssted og tidspunkt for turene når du bestiller. Varigheten av turene vises også, og du kan også se betingelser for avbestilling.

Det med småt: Check Point Travel samarbeider med GetYourGuide, som står for formidlingen av alle de viste turene og utfluktene. Har du spørsmål angående bestillingen din, ønsker du å endre bestillingen, eller opplever du problemer i forbindelse med bestillingen av turen eller selve turen, må du henvende deg direkte til GetYourGuide eller leverandøren av turen. Kontaktinformasjonen fremgår av bestillingen din.