Finn reisen din
Voksne
- +
Barn
- +
Fort myers beach.jpg

Dra på havfisketur i Fort Myers

Elsker dere spenningen ved å fiske? Og drømmer dere om å fange noe annet enn torsk og flyndre? I Fort Myers på vestkysten av Florida kan dere, i tillegg til å nyte solen og de fantastiske strendene, dra på dypvannsfiske og fange noen virkelig spennende fisk som ikke finnes i de danske farvannene.

Fisketurer i Fort Myers for alle

BFMS_fishing1.jpg

Hvis dere virkelig ønsker å fange noen interessante skapninger, er det gode muligheter i Mexicogulfen utenfor Fort Myers. Dere kan dra på halvdags- eller heldagsturer, nattfisketurer og til og med private fisketurer. Det er bare fantasien - eller kanskje pengepungen - som setter grenser.

Det er en spennende opplevelse å ligge ved landkanten i de første solstrålene om morgenen og deretter dra ut, fulle av forventning. Når dere har kommet langt nok ut, begynner det spennende fisket.

Du kan fange disse fiskene

Dere seiler vanligvis 30-50 km ut i Mexicogulfen i farvann som er 20–25 meter dype. Her har dere muligheten til å fange noen store og spennende fisk! Dere kan fange havabbor (rød og svart), flammesnapper, grunt, porgy, kongemakrell, spansk makrell, sergentfisk og haier. Dette er helt andre og mer eksotiske fisk enn dem vi kjenner fra de danske farvannene.

Dere kan få store fiskeopplevelser på flere av reisene våre til Florida - for eksempel Det beste av Florida, hvor dere har tre netter i Fort Myers.

Bestill en alt inkludert fisketur fra Fort Myers Beach

Det finnes mange selskaper som tilbyr dypvannsfiske fra Fort Myers Beach. Dere kan bestille en fisketur på forhånd, eller dere kan sjekke mulighetene på stedet når dere er fremme i Fort Myers Beach. Fisketurene ledes vanligvis av erfarne fiskere som hjelper med å sette agn på kroken, rense fiskene dere fanger osv. Noen steder er det til og med lokale restauranter som er villige til å tilberede fangsten deres, slik at dere kan avslutte dagen med å nyte et deilig måltid med de ferske fiskene dere har fanget.

Prisnivået varierer avhengig av hvilken type tur dere ønsker. Den billigste løsningen er en av de korte turene på en båt med mange gjester. Det dyrere alternativet er en privat båt for hele dagen. En dag med fiskeri kan koste alt fra noen få hundre dollar per person til over tusen. Sjekk også våre forslag til 7 fantastiske opplevelser ved The Beaches of Fort Myers and Sanibel.

Fiske fra land

I Fort Myers Beach-området trenger dere ikke å dra ut med båt for å fiske. Dere kan dra til det svært populære fiskestedet, Matlacha Bridge, 45 minutter fra Fort Myers Beach, og bli med fiskerne som står ved vannet og håper på å få napp. Matlacha Bridge, som ligger mellom fastlandet og Pine Island, er et godt sted for fiske, da vannet ved broen påvirkes av flere tidevannssystemer som fører fisk til broen. Det er bokstavelig talt fiskere ved broen hele døgnet, spesielt når det er tarponsesong - en av de store og mest populære saltvannsfiskene som er kjent for sin styrke og som garantert vil gi dere en kamp på snøret.

Dere kan dra på fisketur i Fort Myers-området på flere av våre Floridareiser. Vi har av og til tilbudskampanjer slik at dere kan få ekstra rimelige priser på turen til Florida - sjekk om dere er heldige på vår side med reisetilbud