Finn reisen din
Voksne
- +
Barn
- +
Istock 872834400

Hvor kan du bo i Phuket? | 11 beste strender og områder

Phuket, Thailands største ø, er en fantastisk destinasjon som tilbyr et mangfold av forskjellige områder og strender, hver med sine egne unike karakteristika. Her er en guide til noen av de beste stedene å bo på Phuket, slik at du kan finne det perfekte området som passer til dine ferieønsker.

Patong Beach

Patong Beach er kjent som Phukets festhovedstad. Området er fylt med liv, energi og et utall av barer, nattklubber og restauranter. Det er også hjemsted for den berømte Bangla Road, hvor nattelivet er i full gang til de tidlige morgentimene. Stranden er bred og hvit, med mange muligheter for vannsport og strandaktiviteter. Patong er ideelt for dem som søker en livlig atmosfære og mye underholdning.

Patong Beach
Beyond Kata

Kata Beach og Kata Noi Beach

Kata Beach er en familievennlig strand, kjent for sin avslappede atmosfære og gode surfmuligheter. Her anbefaler vi å bo på Beyond Kata, som er en familievennlig hotellperle eller Mom Tri's Villa Royale.

Kata Noi Beach, litt sør for Kata Beach, er mindre og roligere, perfekt for dem som søker mer privatliv og fred. Begge strendene har krystallklart vann og myk sand, og området byr på et godt utvalg av restauranter og butikker. Ved Kata Noi Beach anbefaler vi å bo på det lekre 5-stjerners Katathani Phuket Beach Resort.

Karon Beach

Karon Beach er en av de lengste strendene på Phuket og tilbyr massevis av plass til soling og strandaktiviteter. Den er mindre overfylt enn Patong, men fortsatt nært en rekke restauranter, barer og butikker. Stranden er kjent for sitt gyldne sand og klare vann, ideell for svømming og snorkling.

Karon Beach
Kamala Beach

Kamala Beach

Kamala Beach er ideell for familier og dem som søker en mer avslappet atmosfære. Stranden er mindre turistet enn Patong og har roligere vann, noe som gjør den perfekt for barnefamilier. Kamala byr også på en rekke koselige restauranter og kafeer langs strandpromenaden.

Nai Harn Beach

Nai Harn Beach er en av de mest naturskjønne strendene på Phuket. Området er kjent for sin rolige atmosfære og fantastiske landskap med krystallklart vann og frodige, grønne omgivelser. Det er et populært sted blant både lokale og turister som søker en fredelig strandopplevelse.

Nai Harn Beach
Bangtao Beach

Bangtao Beach

Bangtao Beach er en lang, rolig strand som strekker seg over seks kilometer. Området er kjent for sine luksuriøse resorts og avslappende atmosfære. Det er et flott sted å slappe av, nyte solen og delta i forskjellige vannsportaktiviteter. Bangtao har også et godt utvalg av restauranter og strandbarer. Ved Bangtao Beach anbefaler vi å bo på Saii Phuket Laguna, BWP Bangtao Beach Resort & Spa, eller Angsana Laguna Phuket.

Freedom Beach

Freedom Beach er en avsidesliggende strand som kun er tilgjengelig med båt eller en utfordrende fottur. Den er kjent for sin uberørte skjønnhet og krystallklare vann. På grunn av sin avsides beliggenhet er stranden ofte mindre overfylt, noe som gir en følelse av privatliv og eksklusivitet.

Freedom Beach
Mai Khao Beach

Mai Khao Beach

Mai Khao Beach er en av Phukets lengste strender og er kjent for sin ro og naturlige skjønnhet. Stranden er ideell for dem som søker fred og ro bort fra de mer turistifiserte områdene. Den ligger nær Phuket lufthavn, noe som gjør den praktisk for dem med en kortere ferie.

Rawai Beach

Rawai Beach er mer kjent som utgangspunkt for båtturer til de omkringliggende øyene enn for svømming. Området er populært blant lokale fiskere og tilbyr noen av de beste sjømatrestaurantene på øya. Det er et godt sted å oppleve lokal kultur og nyte en avslappet atmosfære.

Rawai Beach
Surin Beach

Surin Beach

Surin Beach er kjent for sin eksklusivitet og luksus. Området huser flere high-end resorts og fine restauranter. Stranden selv er vakker med hvit sand og klart vann, og den tiltrekker et sofistikert publikum. Surin er perfekt for dem som søker en mer luksuriøs strandopplevelse.

Phuket Town

Selv om Phuket Town ikke har noen strender, er det et besøk verdt for sin rike kultur og historie. Byen byr på fargerike bygninger i kinesisk-portugisisk stil, livlige markeder og et mangfold av lokale restauranter og kafeer. Det er et flott sted å oppleve det autentiske Thailand og ta en pause fra strandlivet.

Phuket Town

Reis til Phuket med Check Point Travel

Uansett hvilken type ferie du søker, har Phuket noe å tilby. Fra livlige strender fylt med natteliv til rolige, avsidesliggende steder for avslapning – det er noe for enhver smak på denne fantastiske øya. Find dit hotel på Phuket.

Se alle våre pakkereiser til Phuket her - både som enkeltmål eller kombinert med andre flotte destinasjoner i Thailand. Se også et utvalg nedenfor.

LINE ALBUM Trip Zeed 240328 18

15

dager
Phuket, Khao Sok og Khao Lak
  • 5 netter på 4-stjerners hotell på Phuket
  • Atmosfære og fantastisk strand
  • 2 netter i nasjonalparken Khao Sok
  • 5 netter på et 4+ strandresort i Khao Lak
  • Restaurant og basseng med havutsikt
  • Perfekt for både par og familier

NOK 19 550

Fra NOK 18 850

Pris per person ved 2 voksne & 2 barn
Delux Sea View - 03.jpg

15

dager
Øyhopping: Phuket, Phi Phi og Koh Yao Yai – Deluxe
  • 4 netter i Phuket på 4-stjerners strandresort
  • Vakker strand, gode utflukter og koselige restauranter
  • 4 netter på Koh Phi Phi i en 4-stjerners luksusbungalow
  • Tropisk øyparadis med palmer og hvite sandstrender
  • 4 netter på Koh Yao Yai på unikt 4-stjerners resort
  • Autentisk øyliv, vakker strand og flotte utfluktsmuligheter
  • Inkl. flyreise med bagasje, hotell, transport og frokost

Fra NOK 21 300

Pris per person ved 2 voksne & 2 barn
Saaitara Restaurant - 03.jpg

15

dager
Strandferie på Phuket og Koh Yao Yai - Deluxe
  • 7 netter på 4-stjerners strandhotell på Phuket
  • 8 km hvit sandstrand og koselig byliv i Bangtao
  • 5 netter på et unikt 4-stjerners resort på Koh Yao Yai
  • Fabelaktig utsikt, 2 flotte bassenger og en vakker strand
  • Autentisk øyliv og mange utfluktsmuligheter
  • Inkl. fly med bagasje, hoteller, transport og frokost

NOK 16 350

Fra NOK 15 450

Pris per person ved 2 voksne & 2 barn