Finn reisen din
Voksne
- +
Barn
- +
Adobestock 292909890
Mai Chau - Turer og utflukter

Mai Chau - Turer og utflukter

Når dere besøker Mai Chau i Vietnam, er det naturlig å utforske de mange spennende opplevelsene denne vakre dalen har å by på. Mai Chau er kjent for sine frodige grønne risåkre, tradisjonelle landsbyer og den avslappede atmosfæren, som gjør det til et perfekt sted for både eventyr og avslapning.

Dere kan for eksempel dra på sykkeltur gjennom de pittoreske landsbyene og se de lokale som arbeider i markene med å dyrke ris. Dette gir dere muligheten til å komme tett på det tradisjonelle livet og oppleve den lokale kulturen på nært hold. En annen populær aktivitet er å vandre i de omkringliggende fjellene og besøke skjulte fossefall, hvor dere kan nyte den spektakulære utsikten over dalen.

For de som er interesserte i kultur, er et besøk i en av de lokale etniske minoritetslandsbyene et must. Dere kan oppleve de tradisjonelle thailandske langhusene og få en smaksprøve på det lokale kjøkkenet, som byr på retter laget av ferske, lokale ingredienser. Dere kan også delta i tradisjonelle danser og musikkopptredener som ofte arrangeres av de lokale.

Hvis dere foretrekker mer avslappende aktiviteter, kan dere ta en båttur på Hoa Binh-sjøen, hvor dere kan nyte den rolige atmosfæren og de vakre omgivelsene. En tur til Chieu-grotten er også en opplevelse, hvor dere kan utforske de fantastiske stalaktittene og stalagmittene som grotten skjuler.

Vi har valgt ut en rekke turer og aktiviteter som vi varmt kan anbefale for dere som besøker Mai Chau.

De viste turene kan kjøpes gjennom vår samarbeidspartner, GetYourGuide. Du bestiller plass på en tur ved å klikke på den. Les mer om regler/betingelser nederst på siden.

Turer og utflukter - Våre forslag

Powered by GetYourGuide

Hvordan bestille

Hvis du ønsker å bestille en av de viste turene, må du klikke på den. Deretter kan du se priser, velge datoer, og foreta en påmelding og betaling.

Du kan se detaljer om avhentingssted og tidspunkt for turene når du bestiller. Varigheten av turene vises også, og du kan også se betingelser for avbestilling.

Det med småt: Check Point Travel samarbeider med GetYourGuide, som står for formidlingen av alle de viste turene og utfluktene. Har du spørsmål angående bestillingen din, ønsker du å endre bestillingen, eller opplever du problemer i forbindelse med bestillingen av turen eller selve turen, må du henvende deg direkte til GetYourGuide eller leverandøren av turen. Kontaktinformasjonen fremgår av bestillingen din.