Finn reisen din
Voksne
- +
Barn
- +
Adobestock 247926050
Ninh Binh - Turer og utflukter

Ninh Binh - Turer og utflukter

Når du besøker Ninh Binh i Vietnam, åpner det seg et landskap av betagende natur og historiske underverk som bare venter på å bli utforsket. Du kan for eksempel ta en båttur gjennom Trang An-landskapet, der du vil gli stille mellom dramatiske kalksteinsfjell og gjennom mystiske huler som gjemmer på gamle legender. En annen flott opplevelse er å besøke Tam Coc, også kjent som "Halong Bay på land", der du kan ta en rolig båttur mellom rismarker og loddrette klipper.

For de som elsker å utforske historiske steder, er det verdt å besøke Hoa Lu, den gamle hovedstaden i Vietnam, der du kan se de gamle templene og slottene som forteller historien om landets tidlige dynastier. Hvis du liker å gå på tur, kan du bestige Mua Cave-fjellet og nyte en spektakulær utsikt over det omkringliggende landskapet fra toppen. En tur til Bai Dinh-pagoden, Vietnams største buddhistiske kompleks, er også et must, der du kan beundre de imponerende pagodene og statuene som ligger spredt utover området.

Vi har valgt ut en rekke turer og aktiviteter som vi varmt kan anbefale for deg som besøker Ninh Binh.

De viste turene kan kjøpes hos vår samarbeidspartner, GetYourGuide. Du bestiller plass på en tur ved å klikke på den. Les mer om regler/betingelser nederst på siden.

Turer og utflukter - Våre forslag

Powered by GetYourGuide

Hvordan bestille

Hvis du ønsker å bestille en av de viste turene, må du klikke på den. Deretter kan du se priser, velge datoer, og foreta en påmelding og betaling.

Du kan se detaljer om avhentingssted og tidspunkt for turene når du bestiller. Varigheten av turene vises også, og du kan også se betingelser for avbestilling.

Det med småt: Check Point Travel samarbeider med GetYourGuide, som står for formidlingen av alle de viste turene og utfluktene. Har du spørsmål angående bestillingen din, ønsker du å endre bestillingen, eller opplever du problemer i forbindelse med bestillingen av turen eller selve turen, må du henvende deg direkte til GetYourGuide eller leverandøren av turen. Kontaktinformasjonen fremgår av bestillingen din.