Finn reisen din
Voksne
- +
Barn
- +
Universal
Syv fantastiske fornøyelsesparker i Orlando

Syv fantastiske fornøyelsesparker i Orlando

Det finnes knapt en annen by i verden med så mange fornøyelsesparker av absolutt toppklasse. Derfor er det opplagt å besøke en eller to av parkene hvis dere oppholder dere i Orlando under deres reise til Florida. Her følger et lite utvalg av Orlandos fornøyelsesparker. Valget av akkurat disse parkene skyldes at det er dem våre reisende helst vil oppleve.

1. Disneys Animal Kingdom:

Trinn inn i en verden fylt med magiske og eksotiske dyr i Disney's Animal Kingdom. Denne fornøyelsesparken er en kombinasjon av en dyrehage og en fornøyelsespark, og tilbyr en uforglemmelig opplevelse for hele familien. Se elefanter vandre på savannen, dra på safari for å møte løver og giraffer, og besøk Pandora - The World of Avatar for å utforske en magisk fantasiverden. Opplev spennende attraksjoner som Expedition Everest og Kali River Rapids, og nyt fantastiske show som Festival of the Lion King og Finding Nemo - The Musical.

Les mer om Disney's Animal Kingdom på deres offisielle hjemmeside her.

2. Disneys Magic Kingdom Park:

Velkommen til Disney's ikoniske Magic Kingdom Park! Dette er stedet hvor eventyr blir til virkelighet og drømmer går i oppfyllelse. Gå gjennom Askepotts slott og utforsk de syv temasonene, inkludert Fantasyland, Adventureland og Tomorrowland. Ta en tur på ikoniske attraksjoner som Space Mountain, Pirates of the Caribbean og Splash Mountain. Møt dine favorittfigurer som Mickey Mouse og prinsessene, nyt fantastiske parader og fyrverkeri.

Les mer om Disney's Magic Kingdom Park på deres hjemmeside her.

3. Epcot:

Epcot er en unik fornøyelsespark som forener teknologi, innovasjon og internasjonale kulturer. Ta en reise gjennom tiden i Future World og opplev spennende attraksjoner som Spaceship Earth og Test Track. Utforsk World Showcase, hvor du kan besøke paviljonger dedikert til ulike land og nyte autentisk mat, underholdning og shopping. Delta i festlige arrangementer som Epcot International Food & Wine Festival og Epcot International Flower & Garden Festival.

Finn mer informasjon på deres hjemmeside her.

4. Universal Studios Orlando:

Trå inn i filmens verden i Universal Studios Orlando. Denne fornøyelsesparken er perfekt for filmelskere i alle aldre. Ta en spennende tur gjennom filmhistorien med attraksjoner som Harry Potter and the Forbidden Journey, Revenge of the Mummy og Transformers: The Ride 3D. Opplev spektakulære show som Cinematic Celebration og Universal Orlando's Horror Make-Up Show. Og ikke gå glipp av Wizarding World og Harry Potter, hvor du kan utforske Hogwarts Castle og drikke en ekte butterbeer.

Få mer informasjon på deres offisielle hjemmeside her.

5. SeaWorld Orlando:

Opplev fascinerende show med delfiner, sjøløver og spennende undervannsdyr. Utforsk attraksjoner som Mako, Kraken Unleashed og Journey to Atlantis. Få en interaktiv opplevelse i Dolphin Cove og møt majestetiske spekkhoggere i One Ocean-showet. Utforsk dyrelivet og få innblikk i havets fantastiske verden.

Planlegg ditt besøk på deres hjemmeside her.

6. Discovery Cove:

Ta en tropisk reise til Discovery Cove, hvor du kan svømme med delfiner, snorkle i et korallrev og slappe av på en hvit sandstrand. Dette eksklusive parkområdet tilbyr en intim og rolig opplevelse hvor du kan komme tett på dyrelivet. Utforsk det eksotiske The Grand Reef, hvor fargerike fisk svømmer rundt deg, og la deg inspirere av det frodige landskapet. Med begrenset adgang kan du være sikker på en avslappende og unik dag.

Les mer på deres offisielle hjemmeside her.

7. Disneys Typhoon Lagoon Water Park:

Dette er kanskje det villeste og mest spektakulære vannlandet på kloden. Disney's Typhoon Lagoon Water Park er et paradis for badenymfer – og en oase for hele familien på en varm og solfylt dag.

Når du trer inn i parken, møtes du av en fortryllende lagune med krystallklart vann som frister deg til å dykke ned i det kjølige, forfriskende vannet. Parken er som et malerisk postkort, der bølgene langsomt streifer de hvite sandstrendene, og frodige, eksotiske planter skaper et tropisk eventyrlandskap. Fargerike parasoller henger i luften og skaper skyggefulle plasser for parkens besøkende.

I Disney's Typhoon Lagoon Water Park finnes det noe for enhver smak og alder. Enten du liker adrenalinfremkallende vannsklier, avslappende elveturer eller bølgebassenger, finnes det utallige unike og spennende opplevelser. På Mount Mayday kan modige sjeler ta turen ned Crush 'n' Gusher, en heftig vannsklie med høy fart og skarpe sving. For en mer avslappende opplevelse kan du hoppe ombord på Miss Adventure Falls, Floridas lengste raftingelv, som tar deg til en tropisk ø med skjulte skatter og eventyrlige historier.

Les mer om verdens kanskje villeste vannland her.