Finn reisen din
Voksne
- +
Barn
- +
LAs VEGAS, NEVADAUSA.jpg

5 morsomme opplevelser i Las Vegas

Las Vegas er på mange måter et fatamorgana, ettersom byen ligger midt i Nevadas ørken. Et lysende neonhav om kvelden og et sted hvor folk kommer fra hele verden. Noen med håp om å vinne den helt store gevinsten ved å spille, andre bare for å oppleve atmosfæren i byen og se et av de store showene, som Las Vegas har i overflod. Her er noen forslag til hva som kan gjøre oppholdet i Las Vegas til en ekstra god opplevelse.

shutterstock_504833641.jpg

Shopping og middag i Container Park

Et utrolig fargerikt og livlig sted i Downtown Las Vegas, hvor containere er brukt som byggeklosser for å skape et koselig og stemningsfullt område med mange små restauranter med utendørs servering, klesbutikker, gallerier og alt mulig annet imellom. Her kommer unge og gamle, turister og lokale for å nyte en god middag, handle litt og se det livlige gatelivet med akrobater, musikere og gateartister.

shutterstock_764600689.jpg

Opplev Bellagio-fontenene om kvelden

Et fontene? Det høres ikke spesielt spennende ut. Men vent til du ser det. For dere har aldri sett noe lignende. 1 214 fontener skyter vannsøyler til tonene av ulike amerikanske klassikere fra The Rat Pack til Celine Dion. Det er et fyrverkeri av farger og vann med stråler som når 140 meter opp i luften. Og som om det ikke var nok, så er det med Eiffeltårnet som bakteppe. Det er Las Vegas!

shutterstock_700540363.jpg

Gondoltur på The Venetian

Det ble ikke spart verken på penger eller detaljer da hotellet The Venetian ble bygget. Eieren ønsket et hotell som kom så nært det virkelige Venezia som mulig. Og det fikk han. Her er broer og kanaler med gondoler og syngende gondolierer i stripete trøyer og stråhatter. Dere trenger ikke å være gjester på hotellet for å få en gondoltur. Men da må det kjøpes billett enten på deres hjemmeside eller på hotellet.

shutterstock_123008125.jpg

Opplev et show eller en konsert i Las Vegas

Las Vegas er et overflødighetshorn av show og konserter. Her kan dere være heldige å treffe akkurat på en konsert med en av deres favorittartister under oppholdet. For det er et hav av konserter hver dag året rundt. Og hver uke står verdensstjernene på scenen et eller annet sted i Las Vegas. I tillegg har byen noen fantastiske show som lett kan måle seg med både New York og London. Akkurat nå er tre av de store publikumsfavorittene trylleshowet med makkerparet Penn & Teller, samt forestillingene "O" og "Michael Jackson ONE", begge utført av Cirque de Soleil. I tillegg er det musikaler og varietéshow som for eksempel de kritikerroste "WOW - The Vegas Spectacular" og "Absinthe". Det vanskelige er å velge. Men hvis dere drømmer om å se et show i Las Vegas, så bestill billettene i god tid når reisen er bestilt, slik at dere ikke går glipp av muligheten.

LAs VEGAS, NEVADAUSA.jpg

Stratosphere Tower – Utsikt, drinker og messeområder i 107. etasje

Opplev byens lys fra Stratosphere Tower, som har en cocktailbar på 107. etasje med en fantastisk utsikt. Hvis du virkelig vil slå på stortromma, bør du vurdere å bestille bord på Top of the World Restaurant. På toppen av Stratosphere Tower er det en utsiktsplattform og litt ren galskap, som man kun finner i Las Vegas. Her finner du en liten håndfull attraksjoner som virkelig kan gi deg sommerfugler i magen når maskinen setter i gang og svinger setet ditt ut over kanten... 270 meter over bakken... Da kan det godt hende at du trenger en drink til etterpå.

shutterstock_578065126.jpg