Finn reisen din
Voksne
- +
Barn
- +
Shutterstock 338164973

Napoli – Opplev byens rike kultur, historie, kunst og mat

Napoli er en by full av liv og farger, og det er et reisemål som garantert vil gi deg en opplevelse du sent vil glemme. Byen er kjent for sin rike kultur, historie, kunst og mat, og det er noe for enhver smak.

En av de mest unike opplevelsene som Napoli har å tilby er den berømte pizzaen. Napoli er faktisk fødestedet til pizza, og det er her du finner noen av de beste pizzaene i verden. Prøv en tradisjonell Margherita-pizza på en lokal pizzeria, og du vil forstå hvorfor Napoli sine pizzaer er så kjente.

Shutterstock 1051494194

Museer og kunstgallerier

Byen er også kjent for sine fantastiske museer og kunstgallerier. Besøk det imponerende nasjonalmuseet for arkeologi, hvor du kan se noen av de mest spektakulære utgravningene fra byens romerske fortid. Du kan også ta en tur til Capodimonte-museet, som rommer en av de største samlingene av italiensk kunst i verden.

Archaeological Museum Naples5

Fylt med liv og energi

Gatene i Napoli er fulle av liv og energi, og en tur rundt i byen er en opplevelse i seg selv. Ta en spasertur gjennom det historiske sentrum av byen, hvor du finner vakre kirker og katedraler, torg og gater fulle av lokale butikker, barer og restauranter.

Shutterstock 709408645

En tur til Amalfikysten

En annen flott opplevelse som Napoli har å tilby er en tur til den vakre Amalfikysten. Dette er en av de mest spektakulære kyststrekningene i verden og en må-se hvis du besøker Napoli. Ta en tur langs kysten og besøk de sjarmerende byene Positano, Ravello og Amalfi, som alle tilbyr fantastisk utsikt over havet.

Reisen starter på Amalfikysten, som utstråler italiensk sjarm

Les om fotturer på Amalfikysten her eller reisemålet Ravello.

Befolkningen i Napoli er kjent for sin varme og gjestfrihet, og du vil føle deg velkommen fra det øyeblikket du ankommer. Det er så mange fantastiske opplevelser som venter på deg i Napoli, så hvorfor ikke dra og oppdage alt denne fantastiske byen har å tilby?

Se flere attraksjoner i Napoli her!